Trainers

Alle trainers bij Vitaalpunt Trainingen zijn tevens behandelaren

 

Wij zijn Nils, Daan, Nienke, Jan, Jelena, Tamara, Julia en Amanda, trainers bij Vitaalpunt. Wij hebben elkaar ontmoet bij Vitaalpunt als behandelaren, vol enthousiasme om mensen te helpen met hun stressgerelateerde klachten.

Nu zetten we dezelfde betrokkenheid in als trainers om organisaties en teams te helpen weer in balans te komen.

Nils

Geef de training:
Burnout

Jelena

Geeft de training:
Assertiviteitstraining

Jan

Geeft de training:
Kunst van ontspannen

Daan

Geeft de training:
Waardegericht werken

Over ons

Wil jij medewerkers die volop participeren, draagkrachtig zijn en met plezier naar werk gaan?  Je zit bij ons op het juiste adres!

Wij verzorgen trainingen bij ons of in company. Voorafgaande aan de trainingen stellen we na grondig onderzoek een diagnose. Hieruit wordt een concreet en helder advies gegeven hoe we  organisaties en teams weer gezond kunnen maken.

Waarom Vitaalpunt

Wij zijn behandelaren en trainers, dus allemaal vooral gefocust om op een persoonlijke manier mensen te  helpen. Wij zetten onze kennis, kunde en ervaring in om de medewerkers krachtiger te maken. Wij stellen concrete doelen en maken inzichtelijk wat onze trainingen opleveren.

Onze Visie

We werken vanuit de visie van Vitaalpunt, waarbij zowel de fysieke als de  mentale componenten van het trainingsonderwerp aan bod komen. Wij geloven dat een kwalitatief goede training  gegeven wordt door een trainer met  ervaring uit de behandelpraktijk. Daarom zijn al onze trainers ook behandelaren bij Vitaalpunt  en hebben ze stuk voor stuk jarenlang  gewerkt met patiënten, in groepen en individueel, aan de thema’s uit onze trainingen.  Dit is ook de rede waarom onze trainingen opgesteld zijn volgens de behandelmethoden bij Vitaalpunt; een grondige intake, een plan van aanpak, de training zelf en nazorg zijn onderdelen die altijd terugkomen. Hiermee bereiken we belangrijke punten waarin wij geloven:  maatwerk,  persoonlijke aanpak en  doeltreffendheid.