Nauwelijks Covid-klachten maar nu geen energie

Heb je Covid gehad met weinig klachten, maar ben je nu wel erg moe en nog niet helemaal aan ‘t werk? Dan ben je niet de enige!

Zeker in de tweede golf zijn er veel mensen die positief op Covid getest zijn die in eerste instantie weinig klachten ervaarden. Maar als je dan weer aan het werk wil, dan valt dat opeens toch erg tegen!

Erg vermoeid

We horen veel voorkomende klachten in de trant van: moeilijk informatie kunnen opnemen, geen twee dingen tegelijk meer kunnen doen, na twee uur werken echt ‘een slaapje’ moeten doen. Laat staan dat je nieuwe projecten of ingewikkelde klussen kunt oppakken.

Maar ook beeldbellen en lange vergaderingen vanuit huis, je normale werkweek volmaken, lukt soms nog niet. Zeker niet als je ook nog kinderen hebt of andere zaken in je leven die veel energie van je vragen.

Begeleiding bij herstel door Vitaalpunt

Om volledig te herstellen en je normale activiteiten weer op te kunnen pakken, bieden wij een op maat gemaakt begeleidingstraject aan.
Afhankelijk van de ernst van je klachten kan dat binnen een coachingstraject dan wel in een van onze GGZ-behandeltrajecten. We hebben afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met vergelijkbare klachten.

Iets voor jou?

Neem voor meer informatie of overleg contact met ons op. We helpen je graag om je weer vitaler te voelen!

 

Neem hier contact met ons op.