Mindfulness op de werkvloer

voor bedrijven

Mindfulness is volledig in het hier-en-nu aanwezig zijn. Het vergroot je focus, zelfbewustzijn en concentratie, werkplezier en productiviteit. Mindfulness wordt daarom ook steeds vaker in bedrijven toegepast in het bedrijfsleven en steeds minder gezien als iets vaags en zweverigs.

Grote bedrijven zoals Google, LinkedIn, T-Mobile, KLM en diverse gemeenten hebben mindfulness al toegepast om de stress onder hun werknemers terug te dringen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor personen die ..

L

Meer focus en concentratie willen hebben

!

Werkplezier en productiviteit willen vergroten

"

Zelf negatieve stress willen leren verminderen

Inhoud training

In deze training maak je kennis met de basisprincipes van mindfulness. Aan de hand van oefeningen en theorie ontdek je dat mindfulness een vaardigheid is die je kunt trainen. Dat doe je door een wetenschappelijk onderbouwd programma te volgen met opbouwende aandacht en concentratieoefeningen. 

Door het gevarieerde aanbod kan je goed ervaren welke oefeningen jou persoonlijk aanspreken. Dit maakt de vertaling en toepassing in je dagelijkse leven eenvoudiger.

Effecten

Deze training richt zich met name op de volgende punten:

!

Toename mentale veerkracht

!

Toename vitaliteit

"

Afname van vermoeidheid

Duur van de Training

De workshop bestaat uit een bijeenkomst van 2,5 uur. Er is een mogelijkheid voor een verdiepingstraining die bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2,5 uur.

  • Basistraining: 1 x 2,5 uur
  • verdiepingstraining: 6 x 2,5 uur

Investering

De workshop voor een groep van maximaal 15 deelnemers kost 1450,-*

* De prijs is exclusief BTW.

Meer over Mindfulness

De trainers van Vitaalpunt schrijven regelmatig over recent onderzoek en relevante ontwikkelingen rond het thema Mindfulness

Artikelen

Meer mindful in 3 minuten

In een werkdag van acht uur zitten 28.800 seconden. Daarvan vragen we 180 seconden de tijd voor onderstaande mindfulnessoefening. Dat is ongeveer 0,6 procent van de tijd van je werkdag.

Lees meer