Training Mindfulness op de werkvloer

voor bedrijven

Een gedegen mindfulnesstraining kent herhaling en verdieping. De workshop Mindfulness op de werkvloer is daarom uit te breiden naar een training. In zes bijeenkomsten gaan we dieper in op de besproken onderwerpen en is er meer ruimte voor oefenen in de praktijk en het implementeren van mindfulness in het dagelijks leven, inclusief de werksituatie.

Prijs op aanvraag.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor personen die ..

L

Meer focus en concentratie willen hebben

!

Werkplezier en productiviteit willen vergroten

"

Zelf negatieve stress willen leren verminderen

Inhoud training

In deze training maak je kennis met de basisprincipes van mindfulness. Aan de hand van oefeningen en theorie ontdek je dat mindfulness een vaardigheid is die je kunt trainen. Dat doe je door een wetenschappelijk onderbouwd programma te volgen met opbouwende aandacht en concentratieoefeningen. Door het gevarieerde aanbod kan je goed ervaren welke oefeningen jou persoonlijk aanspreken. 

Dit maakt de vertaling en toepassing in je dagelijkse leven eenvoudiger.

Methode

De workshop wordt gegeven door een mindfulness trainer. Onze trainers zijn allemaal zorgprofessionals met een ruime ervaring met het ondersteunen van mensen in een leerproces.

Effecten

Deze training richt zich met name op de volgende punten:

!

Toename mentale veerkracht

!

Toename vitaliteit

"

Afname van vermoeidheid

Duur van de Training

Deze verdiepingstraining Mindfulness op de werkvloer bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.

  • verdiepingstraining: 6 x 1,5 uur

Investering

Prijs op aanvraag.

Meer over Mindfulness

De trainers van Vitaalpunt schrijven regelmatig over recent onderzoek en relevante ontwikkelingen rond het thema Mindfulness

Artikelen

Boosheid voor beginners

Afgunst, afkeer agitatie, bitterheid, destructiviteit, ergernis, knorrigheid, walging, … Allemaal woorden die geassocieerd worden met boosheid.

Lees meer

Meer mindful in 3 minuten

In een werkdag van acht uur zitten 28.800 seconden. Daarvan vragen we 180 seconden de tijd voor onderstaande mindfulnessoefening. Dat is ongeveer 0,6 procent van de tijd van je werkdag.

Lees meer